Våra Minst Älskade Julshower

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

december 03, 2024
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 495 sek + service
Åldersgräns: 3 år

VÅRA MINST ÄLSKADE JULSÅNGER

En julshow av och med Uje Brandelius

Uje Brandelius har spelat politisk punkfunk med sitt band Doktor Kosmos i drygt trettio år. Han har gjort radio, skrivit barnböcker och stått på teaterscener. Han har överösts med Guldbaggar för sin film ”Spring, Uje, spring”. Och varit med i Mello.
 
Det enda han inte gjort är en julshow. Detta rättas nu till under några kvällar i november och december 2024. Under rubriken ”Våra Minst Älskade Julsånger” står han på scen med ett helt nytt band, handplockat för kvällen för att sprida största möjliga julstämning.  Hur det kommer att låta vet ingen. Själv pratar han om influenser som Engelbert Humperdinck och Bruno K Öijer.  Men det där är än så länge bara löst prat. Troligtvis blir det som vanligt när Uje står på scenen: glömda sångtexter och alldeles för långt mellansnack. Men också roligt, rörande, personligt och politiskt.   

Missa inte denna givna fikarums-snackis (då utgår vi ifrån att dom har fikarum på DN Kultur och Bona Folkhögskola).

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com