Uppsala Rumble

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 07, 2021
18:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 350 sek + service

MIMIKRY är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Bandet har över 120.000 unika Spotify-lyssnare per månad och människor över hela världen har streamat Mimikrys låtar mer än tjugo miljoner gånger.

BONNI PONTÉN Med sina 40 år i punkens tjänst på både nationella och internationella scener tar nu Bonni klivet in ett lite mer avskalat format. Med sina år som låtskrivare, gitarrist och sångare i band som Cosa Nostra och Asta Kask finns ett gediget låtmaterial som nu får nya tolkningar, och sällskap av nyskrivna alster. Nytt format, men samma glöd och passion utlovas!

BORGERLIG BEGRAVNING Borgerlig begravning är ett punkband från Uppsala och Stockholm. Med två singlar utgivna och två år av spelningar kommer bandet tillbaka efter ett långt Corona uppehåll. För två år sedan spelade bandet på festivalen Uppsala Rumble. Då en 20 minuters spelning. Nu är bandet tillbaka på festivalen i sommar. Större och bättre. En fartfylld spelning med extra enregi väntar på parksnäckan!

ROTEN MIND Uppsalas egna post-punkhjältar i Rotten Mind har sedan starten 2015 gjort sig ett namn över hela världen med 4 album och turnéer i Europa, Australien och USA. Senaste skivan ”Rat City Dog Boy” kom ut förra året och har fått höga betyg i tidningar och radiostationer runtom i världen. Med ny basist och ny energi kommer de till Parksnäckan den 7e augusti, utvilade och medicinerade, och spelar på hemmaplan än en gång.

PANSAR Uppsalas sämst bevarade musik hemlighet.Efter fullängds debuten 2019 som bland annat innehöll brottar hiten ”En sista dans” är PANSAR återigen aktuella under pestens år 2021 med tre nya singelsläpp ute och ett nytt album på gång.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com