Tommy Körberg – Grande Finale (Nytt datum)

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 02, 2024
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

OBS! Nu står det klart att konserten på Parksnäckan flyttas till fredag 2 augusti 2024. Köpt biljett gäller eller återlöses, För återlösen kontakta Support@tickster.com eller 0771 47 70 70.

Biljettpris: t.b.a
Dörrar: 17:00. På scen: 19:00
Slut: 22:00
Åldersgräns: 3 år

Tommy Körberg ställer in sin sommarturné på grund av sjukdom. Turnén flyttas nu fram till sommaren 2024. Köpta biljetter gäller till nästa år eller återlöses. Nytt datum i Uppsala meddelas inom kort.
För återköp kontakta Support@tickster.com, 0771 47 70 70.. 

TOMMY KÖRBERG TVINGAS STÄLLA IN KONSERTEN I UPPSALA PÅ GRUND AV HÄLSOSKÄL

Vi har alldeles nyss nåtts av det mycket olyckliga beskedet att konserten med Tommy Körbergs Grand Finale i Uppsala inte kommer kunna genomföras som planerat. Anledningen är att Tommy drabbats av akuta ryggsmärtor som behöver behandlas av läkare. Tidigare konserter på turnén ställdes in av samma anledning, men vi har in i det sista hoppats att behandling och återhämtning skulle kunna möjliggöra konserten i Uppsala.

”Kära publik! Det smärtar mig att vi behöver ställa in konserten i Uppsala, det är varje artists mardröm. Tyvärr är det inte möjligt för mig att gå på scen och göra Grand Finale till hundra procent. Jag blir omhändertagen av fantastiska läkare och är vid gott mod! Tack för er förståelse!”

⁃ Tommy Körberg

Vad händer nu?

I skrivande stund inväntar vi mer information kring Tommys tillstånd. Vår ambition är att snarast möjligt hitta ett nytt datum för att genomföra den efterlängtade konserten i Uppsala.

Mer information och vilka valmöjligheter du som biljettköpare har, kommer att kommuniceras så snart det är möjligt. Vi har därför inte möjlighet att behandla några biljettfrågor i detta nu – utan vi återkopplar snarast möjligt.

Vi tackar för er förståelse och lovar att återkomma så fort det är möjligt.

/Tommy, KLBR Live & All Things Live


”Världsklass”, ”Storslagen”, ”Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, ”Pondus och hjärta”
– hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com