Tommy Körberg – Grande Finale

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 02, 2024
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 595 sek + service
Åldersgräns: 3 år

Knappt hade Tommy Körberg hunnit lämnat sjukhuset så gjorde han det igen – stor succé! Prisad för sin insats i musikalen Änglagård uppträder han för fulla hus – och nu står det klart att Tommys framflyttade sommarturné av hyllade ”Grand Finale” dessutom kommer att utökas med ytterligare spelplatser.

Med stor glädje och musikalisk ysterhet ska det bli en fröjd att få ge sig ut på de svenska vägarna och få möta publiken igen, hälsar Tommy Körberg. 

Han upphör aldrig att förvåna, fascinera eller överraska. Tommy Körberg har inte bara en av Sverige största röster, han är även en av Sveriges mest intressanta personer. I ”Grand Finale” sammanfattar han sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com