Tigern & Kobran – Kul i Parken

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juli 17, 2023
14:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: Fri Entré men måste boka biljett
Åldersgräns: ingen

GÖR MUSIK FÖR HELA FAMILJEN
Tigern & Kobran är undomskompisarna Paulo Vidal och Martin Fogelström. Med den grammisnominerade debutskivan »Brandbilar och poesi« i ryggen levererar de en liveshow fylld av fest, dans, superhjältar, bulltjuvar, hundar och såklart, brandbilar. Men de hinner också med att berätta hur det känns när du har bråkat med en kompis eller när föräldrar aldrig vill lyssna. Ibland till toner av rak och enkel gitarrsolo-rock, ibland till Beatlesdoftande stämsång.
Föreställningen kan bokas till större konserter med fullt band men också som en skräddarsydd tvåmansshow till mindre sammanhang.

De fyra årstiderna – LIVE med Tigern & Kobran
»En av höstens mest spännande familjeföreställningar«. Spelas på Bio Aspen i Aspudden tre helger i oktober! Tigern & Kobran och välrenommerade animatören Leolyxxx har skapat »De fyra årstiderna«. Ljud, musik, skådespel och animationer blandas till en magisk musikresa för hela familjen. Lägg därtill ett liveband med några av Sveriges bästa musiker och vi har en föreställning utöver det vanliga.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com