THOMAS STENSTRÖM

Spelplats

Botaniska Trädgården, Uppsala

Datum

augusti 16, 2024
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med låtar att förälska sig i och blivit både Grammis- och sexfaldigt P3 guld-nominerad. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten “Gråter om du vill” tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Sommaren 2022 släppte han ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

2022 var ett minst sagt ett rekordartat år för Thomas Stenström med fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns Dreamer Tour. Ordet “utsålt” fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som gick av stapeln på Lollapaloozas stora scen.

Våren 2023 släppte han även megahiten “Andas in andas ut” som nått topplaceringar sommaren igenom och streamats över 12 miljoner gånger.  Låten vann även det ärofyllda priset “Årets låt” på P3-Guldgalan 2024. I oktober släpptes Thomas senaste album Superlativ 97 som snabbt gick in etta på albumlistan.

I vinter lägger Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergår till Superlativ Tour – en arenaturné med stopp på Malmö Arena i Malmö, Scandinavium i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm.

INFÖR DITT BESÖK – THOMAS STENSTRÖM – BOTANISKA TRÄDGÅRDEN, UPPSALA 16 AUG

Här får du information som kan vara bra att veta inför ditt besök. Hoppas du får en fantastisk kväll!

HÅLLTIDER
17:00 Insläpp
19:00 Start
23:00 Slut 

ÅLDERSGRÄNS
13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap. 
Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är inte heller barnvagnar tillåtna.

BILJETTER
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in i arenan, oavsett ålder. Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha själva biljetterna med dig!

Kan du inte hitta din biljett?
Ta i första hand en titt i din skräppost och på ditt MyTickster-konto. Hittar du dem inte där kan du ta kontakt med Tickster eller ladda ner biljetten med hjälp av referensnumret.

Mer info: https://support.tickster.com/hc/sv/articles/4815262960018-Var-%C3%A4r-min-biljett

SITTPLATS/STÅPLATS
Det är ståplats på konserten. Om man vill kan man ta med sig en filt och slå sig ned på gräset, detta gäller dock inte området framför scenen. I övrigt finns inga sittplatser på området. Av säkerhetsskäl får man inte ta med egna stolar eller fällstolar in på konsertområdet.

VÄSKFÖRBUD/SÄKERHET
Då vi följer polisens hänvisning så är det väskförbud på hela området. Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer så var beredd på att visa din packning.

Vi rekommenderar att ni håller er uppdaterad på polisens hemsida om vad en väska är: https://polisen.se/lagar-och-regler/vaskforbud-pa-storre-evenemang/

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer av stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. 
Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är inte heller barnvagnar tillåtna.

Arrangören ansvarar inte för paraplyer, stolar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. 

Det finns ingen garderob/effektförvaring.

MAT OCH DRYCK 
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!

FOTOGRAFERING 
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

TILLGÄNGLIGHET 
Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett.

HITTA HIT
Huvudentrén till konsertområdet ligger på Dag Hammarskjölds väg, mittemot Uppsala Slott. Entré för dig med tillgänglighets- och ledsagarbiljett, VIP-biljett och Pressackreditering eller annan ackreditering ligger i norra hörnet i korsningen Dag Hammarskjölds väg/Thunbergsvägen. 

Undvik att ta bilen. Vi rekommenderar att ni använder er av kommunala transportmedel för att ta er till Botaniska trädgården. Botaniska Trädgården ligger centralt i Uppsala, och det går bra att både gå och cykla hit. För mer information om kollektiva transportmedel, besök ul.se

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com