The Waterboys

Spelplats

Filadelfia Center, Stockholm

Datum

april 21, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: från 495 sek + service
Åldersgräns: 18 år

Biljetter släpps 8 december 09:00

The Waterboys, med Mike Scott i spetsen är aktuella med ny skiva och ny turné. Det kommer till Sverige i april och det blir fyra stopp.

The Waterboys onekligen Sverigefavoriter återvänder sex år efter deras sista turné. Denna omgången blir det konserter i Stockholm, Örebro, Göteborg och Malmö. Nya plattan ”All Souls Hill” bygger på Waterboys folkrocksound men expanderar det till poppigare, mer strukturellt unikt territorium. Från början till slut är det en engagerande och utforskande lyssning och har fått strålande recensioner, Mojo kallar det ”Ett mångfacetterat och i sin tur underhållande och påverkande album.”

Få band, om något, har utvecklats, förändrats och varierat sitt uttryck så mycket under sin livstid som The Waterboys. Med bandets enda fasta medlem, Mike Scott, har bandet sedan starten 1983 ändå alltid låtit The Waterboys, oavsett om inspirationen kommit från post-punk, rock n roll, country, keltisk folkmusik eller bluesen.

Lineup
Mike Scott (Sång/gitarr)
Paul Brown (Keyboards)
Ralph Salmins (Trummor)
Aongus Ralston (Bas)

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com