The Iron Maidens (US)

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 06, 2022
19:00

Köp biljett här!

https://www.tickster.com/sv/events/70fw479mhz0x0u4/2022-08-06/the-iron-maidens

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 3 år

Bandet The Iron Maidens bildades 2001 och blev snabbt södra Kaliforniens mest omtyckta tributeband. Internationellt blev de också hastigt igenkända. Bandet består av Kirsten ”Bruce Chickinson” Rosenberg på sång, Linda ”Nikki McBURRain” McDonald på trummor, Courtney ”Adriana Smith” Cox och Nikki ”Davina Murray” Stringfield på gitarr och Wanda ”StephHarris” Ortiz på bas.

Kvintetten har en livlig scennärvaro, besitter en enastående musikalitet och deras scenshow är alltid väldigt genomtänkt och teateralistisk. Förutom allt detta så är även bandmedlemmarna professionellt musikaliskt skolade och har bred musikalisk bakgrund.

The Iron Maidens har tagit emot enormt många priser för till exempel bästa tributeband men även fått priser i kategorierna bästa gitarr, bas, trummor och sång i olika event. För att nämna några; The Rock City News Awards, The LA Music Awards och The All Access Magazines Award Show med flera.

Förbered dig för en spektakulär show och låtar från hela Iron Maidens bibliotek, från alla eror. Allt från de största hitsen till fanfavoriter. Och dessutom har de såklart Maidens legendariska maskot Eddie på scen. 

KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala