Styva Linan

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

mars 31, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 195 sek + service
Åldersgräns: 20 år

STYVA LINAN 20:00
Styva Linan seglade upp under hösten som ett av årets mest intressanta albumdebutanter.
Utsålda spelningar på Södra Teatern i Stockholm samt Nef i hemstaden Göteborg talade sitt tydliga språk.
Bandet hann dessutom synas i samband med Håkan Hellström spelningar, journalisten Jan Gradvalls hyllningar samt Musikhjälpen, P3 och TV4 Nyhetsmorgon.

Nu tar de äntligen sitt sound präglat av såväl Nationalteatern som den mer traditionella Göteborgs indien ut i landet samt sitt första nedslag i Norge.

Styva Linan debuterade hösten 2022 med skivan Dallas på Universal. Sextetten från Göteborg har fyllt en tydlig lucka i svensk musikliv och tilltalat flera olika generationer musikälskare.
Folk drar referenser åt så vida håll som Jonas Lundqvist, Pugh Rogerfeldt, David Ritschard och hyllats sönder och samman av riksmedia med diverse superlativ.

ARSADI 19:00
Äntligen spelar ARSADI på Katalin igen och mycket har hänt sen sist. Då skrev UNT att ”bandet lyckas förvandla publiken till en kör under bandpresentationen visar på att de är ett live-band att hålla koll på.”.

Den senaste spelningen i Uppsala var på Kulturnattens största scen i höstas då några främlingar kom fram efteråt och gav betyget ”Uppsalas bästa liveband”. Bandet tackade ödmjukt och tänkte att det här måste förvaltas väl så därför har de utvecklat sin show ännu mer. Till Katalin utlovar de nu flera nya svängiga poplåtar, massa publikfrierier, feta trumsolon av Uppsalas tajtaste trummis, fenomenala blåsmusiker och sist men inte minst lika fantastiska körsångare.

I april släpper ARSADI sin andra EP som bygger vidare på det moderna och synthiga soundet som hörts på de senaste singelsläppen. Om en av dessa skrev Drefvet.se ”[ARSADI] lyckas med konststycket att hela tiden överträffa sig själva, att utveckla bandet, att skruva lite här och ratta lite där så ljudupplevelsen blir mer grandios och ståtligare för varje släpp. Dagens släpp If You Were Mine är absolut inget undantag i utvecklingen. Upptempo. Smittande. Svävande. Majestätisk. Alla ingredienser som (jag hoppas) kommer ta ARSADI ut till de större, stora massorna.”.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com