SONATA ARCTICA (FIN)

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

oktober 21, 2021
19:00

Köp biljett här!

-

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 450 sek + service
Åldersgräns: 20 år
Support: Eleine

Det har gått ett tag sedan de finska metal giganterna SONATA ARCTICA turnerade i Europa. Bandet har varit väldigt produktiva under denna tiden och spelat in sin allra första helt akustiska album. För att marknadsföra denna skiva kommer bandet ge sig ut på en resa genom 17 europeiska länder i höst! Support till turnén kommer vara svenska ELEINE, som även de satt ihop en akustisk uppsättning denna gång.

Keyboarder Henrik “Henkka” Klingenberg säger:
Eftersom Talviyö World Tour mer eller mindre är över så är det dags att blicka framåt för nästa utmaning och vi har haft så mycket kul med de akustiska grejerna bestämde vi oss för att även skapa ett album. Acoustic Adventures-albumet kommer ut i oktober och naturligtvis åker vi ut på vägarna omedelbart efter det för att fira släppet av albumet. Från och med nu har vi lyckats skapa en omfattande europeisk turné och vi ser verkligen fram emot att komma ut där och spela lite musik för er alla.

KLBR Live Entertainment AB
Eddagatan 6 vån 2,
753 16 Uppsala