Rock the Park

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 13, 2022
17:00

Köp biljett här!

https://secure.tickster.com/sv/7ygayv6puffbexb/selectproductgroup

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 395 sek + service
Åldersgräns: 13 år

HÄLLAS
Hällas förtrollar allt fler med sin äventyrsrock och magiska atmosfär. Men så kan publiken alltid vänta sig ett musikaliskt äventyr utan motsvarighet.

LIK
De senaste åren har stockholmsbandet Lik vuxit snabbt i popularitet. Deras old school death metal hyllar genren som den lät förr.

HORNDAL
Musikaliskt stor, hård och skrymmande. En politiskt relevant, arg och vemodig berättelse om den svenska bruksortens förfall. Och nu med en strimma nytt hopp/hot från Big Tech Google.

MASS WORSHIP
Mass Worship från Stockholm spelar mörk och brutal metal, vars smutsiga old school- sound med deathcrust-inslag kombineras med influenser från modern metal.

VANHELGD
Death metalbandet från Mjölby har med sitt senaste album ”Temple Of Phobos”, det fjärde i ordningen, fått lysande recensioner i så väl Europeisk som Svensk press. Close-Up Magazine utsåg plattan till årets album och Aftonbladets hårdrocksskribent hade albumet som tvåa på sin årsbästalista.

OFFERBLOD
Den Svenska motorsågen är ingen ny uppfinning, men när Uppsalas OFFERBLOD svingar sågen och på vårt modersmål besjunger vår oun vikliga undergång, så gör dem det med napalm och nattsvart misantropi i bensintanken.

KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala