Petter

Spelplats

UKK, Uppsala

Datum

januari 30, 2022
19:00

Köp biljett här!

https://secure.tickster.com/sv/w4lmkvfdb3vp0uf/selectproductgroup

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 530-740 sek ink service
Åldersgräns: 13 år

Med 20 år som artist och 14 album i bagaget ger sig Petter ut på turné med en helt ny föreställning!

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I augusti 2018 firades Petters 20-årsjubileum med fem utsålda kvällar på Mosebacketerrassen och hela tre skivsläpp – varav ett på minuten 20 år efter debutalbumet. I februari 2020 var det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester. Våren 2022 fortsätter konserthusturnén, med ett självklart stopp på Uppsala Konsert & Kongress.

En ny föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar & orkester. Musik varvas med varmt berättande och pendlar mellan det stillsamma och det högenergiska. Längs en musikalisk resa kommer publiken vaggas in i alla känslor och element i Petters värld där han visar helt nya sidor av sig själv.

KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala