Per Gessle – Unplugged

Spelplats

Gävle Konserthus, Gävle

Datum

november 14, 2021
19:30

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 675 sek + service
Åldersgräns: 13 år

Per Gessle, en av våra största artister och låtskrivare, åker ut på Sverigeturné i november och december 2021 med ”Per Gessle Unplugged”. Efter utsålda konserter i Tylösand i somras får nu hela landet tadel av Per Gessle i en akustiskoch intim live-miljö –där klassiska hits från hans karriär som soloartist, Gyllene Tider och Roxette är att vänta!

Per Gessles låtskatt är tveklöst en av Sveriges mest uppskattade och framgångsrika. Nu åker Per ut på enresatillsammans med ettbandbestående av Roxette-musikanterna Clarence Öfwerman, Christoffer Lundquist, Magnus Börjeson och sångerskan Helena Josefsson.Turnén sträcker sig över större delar av Sverige med start i Linköping den 5 november. Biljetterna släpps på torsdag den 2 september kl 9.00 via LiveNation.se.

-En akustisk ”unplugged” turnéär nytt för mig! Mitt band och jag gjorde 10 underbara spelningar i somras på Hotel Tylösand och det gav verkligen mersmak. Sittande publik, personligtoch live ”på riktigt” där allt kan hända.” säger Per Gessle.

Aftonbladet skriver: ”Per Gessle uppträder i ovanligt liten och akustisk skala, men formen passar honom överraskande bra.

” Göteborgsposten skriver: ”Musikaliskt har Per Gessle har alltid vurmat inte bara för powerpop och arena-anthems utan minst lika mycket för den här typen av akustisk folkpop. Det är inte svårt att föreställa sig att han haft angenäma besvär att välja ut låtar till konserten.

”-Vi kommer att spela låtar från hela min karriär; Gyllene Tider, Roxette och som soloartist. Gamla favoriter blandas med nya. Min ambition är att det ska bli fantastiska kvällar som lyser upp i höstmörkret. Vi syns runt om i fina Sverige.” fortsätter Per Gessle.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com