Organismen

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

september 02, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Sveriges största hiphoppionjär är tillbaka!

”Få saker får mej att känna mej så levande som sekunderna innan man går på scen och äntligen kommer vi kunna få dela det ögonblicket tillsammans i sensommarnatten!” Berättar Johan Hellqvist

Den svenska rapparen Organismen, tidigare Organism 12, eller Johan Hellqvist som han egentligen heter, har länge varit en legendar och etablerad artist i den svenska hiphop sfären. Rapparen från Uppsala var bla. en av medlemmarna i gruppen Mobbade barn med automatvapen. Sedan slutet av 90-talet har Organismen tagit sig långt ifrån hemstaden och stått på otaliga scener runt om i Skandinavien på dom största legendariska festivalerna som Hultsfred, Peace & Love och Way Out West.

Med en stor och trogen fanskara och mycket spelande under sin långa karriär visar Organismen gång på gång sin förmåga att konstant leverera på högsta nivå. Att han även är en mycket eftertraktad samarbetspartner och bjudits in för att jobba tillsammans med bla Petter, Timbuktu, Daniel Adams-Ray och Frej Larsson är även det ett bevis för att Organismen verkligen besitter något stort.

Under hösten 2021 medverkade Organismen i SVT-dokumentären »Hiphopens pionjärer«.

Många fick upp ögonen för Johan efter SVT-dokumentären »Hertigen och Organismen«. Under våren 2022 åkte Organismen ut på en hyllad turné och spelade för fulla hus. I höst är Johan tillbaka med turné som startar i Göteborg och avslutas i Umeå!

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com