Nazareth (UK)

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juli 12, 2024
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Support: Hasse Fröberg Musical Companion (HFMC)

Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 12 juli 2024
Biljettpris: 465 sek + service
Dörrar: 17:00
På scen: 19:00
Slut: 21:00
Åldersgräns: 13 år

Legendariska hårdrocksbandet Nazareth besöker Uppsala den 12 juli för en spelning på Parksnäckan. Bandet bjuder på alla sina hits och presenterar nya plattan ”Surviving the Law”

Nazareth började med pubspelningar i hemlandet Skottland 1968 och etablerade sig under 70-talet som ett av världens största rockband tack vare tidlösa hits som ”Dream On”, ”Hair of the Dog”, ”This Flight Tonight” och megahiten ”Love Hurts”. Totalt har de sålt över 20 miljoner album och vid slutet av 2022 släpptes deras 25:e album ”Surviving the Law”.

Nazareth turnerar stadigt och medverkar regelbundet på de stora rockfestivalerna runt omkring i världen. Med en karriär på över 50 år har dom hittat en stabil line up frontat av Carl Sentance (ex Krokus, ex Persian Risk) som på grund av sjukdom ersatte den karismatiska McCafferty 2015. På bas hittar vi den idag enda levande grundmedlem Pete Agnew. Sonen Lee Agnew varvades som trummis 1999 efter att Darrell Sweet gick bort. Till slut har vi Jimmy Murisson på gitarr som blev medlem i bandet 1994. 

“Nazareth have come up with their best album in years. They’ve developed a sound that’s fresh, showing that modern Nazareth has a real purpose”.
– Classic Rock magazine

Lineup
Carl Sentance (Sång)
Pete Agnew (Bas)
Jimmy Murrison (Gitarr)
Lee Agnew (Trummor)

HFMC
Ett sånt här erbjudande kan man inte tacka nej till. För oss i HFMC är det här en chans att möta en ny publik, vilket blir en härlig utmaning. Med vårt sjättte studioalbum ’Eternal Snapshots’ i ryggen så ser vi verkligen fram emot att få dela Parksnäckans scen med legendariska Nazareth, fredagen den 12 juli. Varmt välkomna!

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com