Nadja Evelina

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

november 06, 2021
21:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 245 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Med utgångspunkt i teman som uppväxt, tid och viktiga minnen, byggde Nadja Evelina sitt efterlängtade album med titeln “Aska, glitter och annat som försvinner med vinden”. Albumet, hennes andra i ordningen, släpptes i maj 2021 och möttes av hyllningar från såväl press som fans. Med ny musik och en längtan efter att återigen stå på scen med ett fulltaligt band ger sig Nadja Evelina under hösten ut på en mindre turné om tre datum. Den påbörjas den 29 oktober på Babel i Malmö, följt av Debaser i Stockholm den 5 november och avslutas på Katalin i Uppsala den 6 november. Biljetterna släpps klockan 11.00 på torsdag 30 september.

– Det har varit så kul att få giga under sommaren, men det ska bli otroligt att äntligen få spela nya skivan med fullt band och fullt ös. När vi valde soundet på plattan hade vi en tydlig vision av hur den skulle vara live, så jag har verkligen längtat efter att få ta det hela vägen och göra ett gäng stökiga klubbgig. Det känns helt sinnes att det är dags nu efter allt som varit, jag längtar så mycket!, hälsar Nadja Evelina.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com