Miriam Bryant ”PS jag hatar dig”

Spelplats

UKK, Uppsala

Datum

maj 05, 2022
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 595 sek + service
Åldersgräns: 13 år

Med sin förmåga att sammanföra både förtvivlanoch glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Den 19 november, nio år efter debuten, släppsalbumet ”PS jag hatar dig”, vilket även är hennes första på svenska. Med ny musik i bagaget inleder Miriam Bryantdet nya året med en omfattande turné i Skandinavien. ”PS jag hatar dig” startarden 7 januari på Cirkus i Stockholm och avslutar den 5 mars på Scandinavium i hemstaden Göteborg.


Den 19 november är Miriam Bryant högaktuell medsin första platta på svenska där hon återigen bevisar sin styrka i både sång och text. Efter en längtan att spela live inför en publik beger hon sig äntligen ut på vägarna tillsammans med sitt band. Turnén ”PS jag hatar dig” startar den 7 januari i huvudstaden.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com