Malena Ernman

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 02, 2022
19:00

Köp biljett här!

https://secure.tickster.com/sv/gpj1e966v2nyhd9/selectproductgroup

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 495 sek + service
Åldersgräns: 3 år

Malena Ernman är en av de handfull artister i världen som lyckats med att kombinera en operakarriär i högsta världsklass med att nå ut till den breda publiken. Hon har sjungit titel- och huvudroller på operahusen i Wien, Paris, Amsterdam, Bryssel, Berlin, Zürich och Barcelona, hennes skivor har sålt trippel platina och hennes sommarkonserter under 11 år på Dalhalla är en av världens största klassiska konserter. Hon har även skrivit boken ”Scener ur hjärtat” ut, som Malena skrivit tillsammans med sin make Svante Thunberg och sina döttrar.

Innan pandemin stängde ner vårt samhälle medverkade Malena i musikalen ” Så som i himmelen” som gick för utsålda hus under två år på Oscarsteatern i Stockholm. Nu är Malena aktuell i huvudrollen Edith Piaf musikalen ”Piaf”, som har premiär 1 oktober på Göta Lejon i Stockholm.

KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala