Maggio x Bryant 2023

Spelplats

Botaniska Trädgården, Uppsala

Datum

augusti 18, 2023
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 795 sek inkl service (FÅTAL BILJETTER KVAR)
Åldersgräns: 13 år

INFÖR DITT BESÖK – MAGGIO X BRYANT – BOTANISKA TRÄDGÅRDEN, UPPSALA 18 AUG

Här får du information som kan vara bra att veta inför ditt besök.
Hoppas du får en fantastisk kväll!

HÅLLTIDER
17.00 Insläpp
20.00 Start
23.00 Slut

Obs! Notera att konserten börjar prick 20.00, så kom i god tid innan dess! Det kommer vara mycket folk, så det kan bli långa köer!

ÅLDERSGRÄNS
13 år. Åldersgränsen gäller även i målsmans sällskap.
Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är inte heller barnvagnar tillåtna.

BILJETTER
Dina biljetter finns sparade på ditt konto på www.ticketmaster.se och i Ticketmasters App. Biljetterna har även skickats till din e-post samma dag som de köptes.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna scanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att i god tid logga in på ditt konto för att ladda ned biljetterna till din mobiltelefon – gärna 24 timmar innan evenemanget börjar (om alla gör det på plats i entrén blir nätet lätt överbelastat och det kan då ta tid att få fram biljetterna).

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, det måste vara själva biljetterna, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med Ticketmaster på 077-170 70 70.

Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats, alla biljetter säljs via Ticketmaster.se

SITTPLATS/STÅPLATS
Det är ståplats på konserten. Om man vill kan man ta med sig en filt och slå sig ned på gräset, detta gäller dock inte området framför scenen. I övrigt finns inga sittplatser på området. Av säkerhetsskäl får man inte ta med egna stolar eller fällstolar in på konsertområdet.

SÄKERHET
Om du behöver ta med en väska, är väskor av max ”ryggsäcksstorlek” tillåtna. Tänk på att endast packa det mest nödvändiga för att du ska få en fantastisk kväll. Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer så var beredd på att visa din packning.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer av stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs.
Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är inte heller barnvagnar tillåtna.

Arrangören ansvarar inte för paraplyer, stolar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

MAT OCH DRYCK
Det kommer finnas försäljning av mat samt alkoholservering på plats. Man får ej ta med egen mat och dryck in på konsertområdet!

FOTOGRAFERING
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

TILLGÄNGLIGHET
Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett.

HITTA HIT
Huvudentrén till konsertområdet ligger på Dag Hammarskjölds väg, mittemot Uppsala Slott. Entré för dig med tillgänglighets- och ledsagarbiljett, VIP-biljett och Pressackreditering eller annan ackreditering ligger i norra hörnet i korsningen Dag Hammarskjölds väg/Thunbergsvägen.
Undvik att ta bilen. Vi rekommenderar att ni använder er av kommunala transportmedel för att ta er till Botaniska trädgården. Botaniska Trädgården ligger centralt i Uppsala, och det går bra att både gå och cykla hit. För mer information om kollektiva transportmedel, besök ul.se


När två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, samarbetar blir resultatet, inte helt oväntat, mästerligt. Efter släppet av den hyllade låten ”Under någon ny” avslöjar nu duon att de åker ut på gemensam turné, som den 18 augusti kommer till Botaniska trädgården i Uppsala. 

“Efter att ha skrivit musik ihop, slagits, hånglat, stressat, pratat, sjungit, firat en vinst och en förlust, varit svartsjuka, imponerade och stöttande, är vi fan helt redo för turné ihop. Det blir garanterat det mäktigaste vi båda gjort. Vi kommer inte att spela efter varandra, utan samtidigt. Det kommer bli alla superlativ i världen på så många sätt. Kom dit så fattar ni” Veronica & Miriam

Det lär väl knappast ha undgått någon att två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, inlett ett samarbete kring nyligen släppta “Under någon ny”. I samband med singelreleasen bjöd duon och regissören Jonas Åkerlund in till ett 30 minuter livesänt musikaliskt drama, där de framförde egna och varandras låtar, för att avsluta kvällen med den storslagna duetten “Under någon ny”. Med andra ord; en försmak av vad vi kan förvänta oss av den gemensamma turnén som består av sju stopp och sträcker sig hela vägen från Skellefteå i norr till Borgholm i söder. Med varsitt prisat album i ryggen, kommer artisterna bjuda på helt unika konsertkvällar, där de alltså kommer stå på scen samtidigt.

Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Under 2022 var de ute på varsina omfattande turnéer med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar väntar alltså en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor. 

Miriam Bryant har under 2022 varit ute på en omfattande Skandinavienturné med över 40 stopp, som avslutades på ett fullsatt Liseberg. Det hyllade albumet P.S Jag hatar dig har hittills genererat över 120 miljoner gånger på Spotify, två Grammis i kategorierna Årets album och Årets låt, samt en P3 Guld-statyett för Årets album.

Veronica Maggio har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans, vunnit alla priser som går att vinna och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex kritikerrosade album. Under 2022 blev hon uppmärksammad av Spotify som den första artisten någonsin med över 1 miljard streams på svenska. 

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com