Louisiana Avenue

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

mars 09, 2024
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 20 år

”Sveriges bästa live-band” (Musikmagasinet LIRA) har hyllats av bland andra Wyclef Jean och fyller en unik och egen plats på Sveriges och Nordens musikscen. 2023 släppte de sitt nya album ” STHLM 2 NOLA” och skakade om både den svenska och norska tv-publiken i Allsång på Skansen respektive Grensløse Sommerfest Fra Telemark.

Under vintern 2024 ger sig bandet ut på en Mardi Gras Party Tour! Som en hyllning till en av världens största karnevaler bjuder Louisiana Avenue in till ett färgsprakande party där allt kan hända! Mardi Gras-klassiker från Professor Longhair, The Meters och Dr. John serveras varvat med bandets egna allsånger. Publiken uppmanas att komma uppklädda i sina bästa karnevals-outfits. Pris för bästa outfit kommer delas ut under kvällen!

Alla som sett gruppen live vet att man med ett magnetiskt sväng och flödande energi gör sina konserter till sällsynt medryckande händelser där samspelet med publiken spelar en avgörande roll. Gruppen öser ur New Orleans sjudande gryta av storartad musik som rymmer en mångfald av stilar, som soul, jazz, funk, blues, boogie-woogie och cajun, inte sällan sammanväxta med varandra. En konsert med Louisiana Avenue börjar ofta med fest och slutar som karneval. Utöver färgsprakande scenkläder, som hämtade från en Mardi Gras-parad, förstärks karnevalskänslan genom inslag som uppblåsbara enhörningar, plasthalsband, parasoller och flertalet flamboyanta klädbyten. Så skapar bandet en fest som alla är inbjudna till!

Pär Stenhammar – sång
Hjalmar Leissner – gitarr
Fredrik Dahllöf – trummor
Martin Wilhelmsson – bas
Philip Neterowicz – klaviatur
Leon Falk – trombon
Toste Solum – trumpet
Bosse Gustafsson – saxofon

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com