Lisa Miskovsky

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juli 10, 2021
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 450 sek + service

Hon är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare.Hon har sålt över 200,000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar och medverkat i Melodifestivalen. Utöver sitt eget artisteri har hon haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit en del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Under 2019 släppte Lisa Miskovsky först en EP, genomförde en lång vårturné, medverkade i radio, tv-program och poddar, sommarturnerade med sitt band, släppte ett album, höstturnerade och krönte alltsammans med en julshow.

I Lisas sommarprat i Sommar i P1, i juli 2019 fick lyssnarna lära känna inte bara artisten och snowboardåkaren, utan också mamman Lisa Miskovsky. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som, inte minst under pandemin, har hämtat mycket kraft från den västerbottniska myllan.

– Jag kommer aldrig från det, säger hon. Det är så mäktigt med skog, hav och allt däremellan.

Under 2020 tog Lisa Miskovsky det lugnare och fokuserade alltmer på att fotografera och skriva.

Som låtskrivare och artist är Lisa Miskovsky ytterst produktiv och utmanar sig själv som musiker och spelar många olika instrument. Lisa är en ytterst sportintresserad artist och ägnar sig åt både surfing, åker snowboard och skidor eller spelar ishockey. Hon har även setts som programledare och rapporterat i TV för både Vinter och Sommar OS.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com