Jul med Franska Trion

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

december 07, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 395 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Franska Trion är tillbaka med den jazzigt rullande singeln ”Midsommar”, där de riktar skarp kritik mot vad de kallar ”midsommartramset”.

Eller som de själva säger:
”En välbehövlig sommarlåt, som med sin sällan besjungna infallsvinkel ger röst åt den midsommarkritiska minoritet som trots allt existerar”.
I fjol firade Franska Trion 20-årsjubileum som band och gjorde det bland annat genom att släppa sitt 12:e album ”Mellan 4 väggar”.

”Låtarna fortsätter att komma och så länge de gör det känns Franska Trion som rätt forum för mina låtar, mina texter och min musik”, formulerade sångaren och pianisten Matti Ollikainen saken.
Förutom Matti består Franska Trion av Viktor Turegård (kontrabas) och Christopher Cantillo (trummor) och nu är det klart att de i december traditionsenligt ger sig ut på en julturné.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com