John Fogerty

Spelplats

Botaniska Trädgården, Uppsala

Datum

juni 05, 2023
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljetter: Ståplatser
Insläpp: 18:00 
Eventstart: 19:00 
Åldersgräns: 13 år. 

Information inför ditt besök Filt är välkommet att ta med. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Mat och dryck får inte tas med in, det finns bar med öl, vin, cider och alkoholfria alternativ samt mat på plats till försäljning. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Systemkameror och videokameror får inte tas med in på området.

Var ligger entrén till konsertområdet? – Huvudentrén till konsertområdet ligger på Dag Hammarskjölds väg, mittemot Uppsala Slott. 

Entré för dig med tillgänglighets- och ledsagarbiljett, VIP-biljett och Pressackreditering eller annan ackreditering ligger i norra hörnet i korsningen Dag Hammarskjölds väg/Thunbergsvägen. 

Kan man parkera vid området? – Undvik att ta bilen. 

Vi rekommenderar att ni använder er av kommunala transportmedel för att ta er till Botaniska trädgården. Botaniska Trädgården ligger centralt i Uppsala, och det går bra att både gå och cykla hit. För mer information om kollektiva transportmedel, besök ul.se

Finns det sittplats på området? – Det är ståplats på konserten. Om man vill kan man ta med sig en filt och slå sig ned på gräset, detta gäller dock inte området framför scenen. I övrigt finns inga sittplatser på området. Av säkerhetsskäl får man inte ta med egna stolar eller fällstolar in på konsertområdet. Det finns ett begränsat antal bänkset längre ner i trädgården för att sitta ned och äta vid eller vila en stund. Man ser inte scenen från dessa platser. 

Hur ser tillgängligheten ut? – Rullstolsplats finns på anvisad plats. Priset är samma som för vanlig biljett. Ledsagare medföljer utan kostnad mot uppvisande av ledsagarintyg. Separat tillgänglighetsanpassad entré finns i parkens norra hörn vid Dag Hammarskjölds väg/Thunbergsvägen och separat publikområde som är tillgänglighetsanpassat finns. Det finns även toalett för funktionshindrade på konsertområdet. 

John Fogerty är en sann amerikansk skatt. Som frontman för Creedence Clearwater Revival skapade Fogerty ett helt eget distinkt, banbrytande ljud influerat av lika delar blues, country, pop, rockabilly, R&B, swamp boogie och Southern fried rock ‘n’ roll, allt förenat av hans suggestiva texter. Med rättigheterna till bandets fantastiska katalog åker Fogerty nu ut på turnén The Celebration Tour för att hylla hans låtar från Creedence Clearwater Revival.

John Fogerty har vunnit en Grammy, blivit invald i Rock & Roll Hall of Fame och Songwriters Hall of Fame. Han är den enda musikern som blivit invald i Baseball Hall of Fame för sin låt Centerfield. Bland Fogertys många hitlåtar, både som soloartist och som frontman för CCR hittar vi bland annat Centerfield, Proud Mary, Susie Q, Fortunate Son, Born on the Bayou, Bad Moon Rising och Have You Ever Seen the Rain. 

2019 firade Fogerty 50 år inom musiken med en världsomspännande turné. Han senaste show, My 50 Year Trip, en hyllning till Woodstocks 50-årsjubileum, innehåller en samling Creedence Clearwater Revival hits, inklusive låtar från låtlistan för hans framträdande på den legendariska festivalen Woodstock 1969 tillsammans med andra fanfavoriter. 

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com