Jethro Tull

Spelplats

UKK, Uppsala

Datum

september 13, 2024
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Jethro Tull med Ian Anderson i spetsen återvänder till Sverige med ”The Seven Decades Tour” som bjuder på en resa genom sju decennier av musikhistoria.

Det legendariska rockbandet som har fascinerat publiken i över sextio år återvänder till Sverige med två exklusiva spelningar i Stockholm och Uppsala.

Med över 60 miljoner sålda album, en omfattande global fan bas och över 30 studio- och livealbum under bältet är Jethro Tull fortfarande sig lika! Med Ian Anderson vid rodret är bandets hunger efter kreativitet och nytänkande starkare än någonsin. Jethro Tulls musik spänner över flera genrer, från blues till progressiv rock. Deras unika stil och musikaliska mästerskap tar dig med på en resa genom tid och rum. Med klassiker som ”Aqualung”, ”Thick As A Brick” och ”Living In The Past” blir konserten en hyllning till musikhistorien. Följ med på ett musikaliskt äventyr som tar dig tillbaka till bandets tidiga dagar och genom deras utveckling som pionjärer inom sin egna genre. Jethro Tull är känd för sina dynamiska liveframträdanden.

Biljetterna släpps den 29 februari klockan 09:00

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com