Jason Ringenberg

Spelplats

Jazzbaren Katalin, Uppsala

Datum

september 20, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Jason Ringenberg är en ikon inom americana och countrypunk. Han slog igenom under 80–talet med Jason & The Scorchers som gjorde en unik blandning mellan country och punk och blev en stor influens för kommande band.

1992 började han sin solokarriär och har under åren blivit kallad ”The godfather of americana” (Mojo) och solo har han turnerat runt hela världen (Mestadels med tåg) och skaffat sig fans som förblivit väldigt trogna.

2002 startade han en barnkaraktär Farmer Jason som till tonerna av riktigt catchy countrymusik undervisar barnen om livet på landet. För detta projekt vann han även en Emmy Award.

Förvänta er inte en sing a songwriter som sitter still på en stol. Jason Ringenberg är en entertainer i själen och har svårt att stå still när han kommer upp på en scen.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com