HOV1 – Extrakonsert

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 31, 2023
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Det är onumrerade platser på Hov1, det betyder att det är fri placering på Parksnäckan, så kom i tid.
Det kan även komma att stå publik längst fram, framför bänkraderna.

Efter hårt biljett-tryck har vi lyckats få en dag till i Uppsala. Torsdag den 31 augusti spelar HOV1 på Parksnäckan!

Med över en miljard streams och otaliga nomineringar och utmärkelser lägger nu HOV1 till Uppsala på sitt sommar-korståg över Sverige. Onsdagen den 30 augusti kommer HOV1 till Uppsala och Parksnäckan. Biljetterna är släppta i detta nu.

Över 1 miljard streams. 13 låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. HOV1 är ett av landets absolut största artister och i sommar möter de publiken på festivaler och scener i Sverige, Norge och Finland.

Under 2021 lyckades HOV1 med den otroliga bedriften att bli den mest streamade akten på Spotify i Sverige och uppnådde en ny milstolpe i karriären genom att nå 1 miljard streams på sin musik. Förutom HOV1 så är det bara Veronica Maggio som har uppnått 1 miljard streams på musik på svenska.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid” ) som alla blev 1:a på albumlistan, vunnit 7 Rockbjörnar, 6 utmärkelser på P3-guldgalan och haft över 13 officiella singel 1:or.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com