Hardcore Superstar

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

mars 22, 2024
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 395 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Sveriges långvariga kungar av adrenalinladdad street metall, Hardcore Superstar, har ett stort år framför sig med flera turnéer och festivalframträdanden planerade, samt en ny singel och album på gång.

Först ut är deras återkomst till den legendariska Monsters of Rock Cruise som avgår från Miami den 1 mars där de kommer att dela scen med bland andra Accept, Extreme och The Darkness för att nämna några, sedan återvänder de hem för att starta en huvudturné i Sverige i förväntan på deras första singel som är planerad att släppas i vår.

Bandets senaste album ’Abrakadabra’ som släpptes 2022 blev snabbt en favorit bland fansen, och samlade över 1 miljon streams på rekordtid samt producerade fyra kritikerrosade singlar, vilket ledde till en världsturné som tog dem över Europa till Australien samt Central- och Sydamerika. Abrakadabra-turnén var fylld med många höjdpunkter inklusive en framträdande strax före Guns N’ Roses på huvudscenen på Sweden Rock Festival och avslutades på topp med bandet som spelade inför en otrolig publik på deras utsålda show i Argentina.

Bandets sångare Jocke Berg uttalande inför det kommande året:
”Låtar är skrivna för nytt albumet och vi har några fantastiska turnéer planerade, samt några överraskningar som vi ser fram emot att tillkännage… Vi ses på turné och ska göra 2024 till ett år att minnas!!”

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com