Håkan Hellström

Spelplats

Botaniska Trädgården, Uppsala

Datum

juni 21, 2023
17:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Åldersgräns: 13 år

Insläpp: 17:00

Information inför ditt besök

Varmt välkommen på konsert med Håkan Hellström i Botaniska Trädgården onsdag den 21 juni!

Dörrarna öppnar 17:00, vi relkommenderar att ni kommer i god tid för att undvika kö.

Tveka inte att fråga vår personal eller be om hjälp om ni undrar något. Det finns ordningsvakter, funktionärer och personal på området.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, pallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkameror, selfiepinnar och videokameror får inte tas med in. Även husdjur lämnas hemma. Mat och dryck får inte tas med in, det finns bar med öl, vin, cider och alkoholfria alternativ samt mat på plats till försäljning. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen effektförvaring.

Filt och tom vattenflaska av plast går bra att ta med för att fylla på vatten i vattenstationen vid fontänen i trädgården.

HÅKAN HELLSTRÖM
21 juni: Uppsala | Botaniska Trädgårnden

CIRKATIDER
17:00 Entrén öppnar
20:00 Konsertstart

Kom i tid! Det kan bli långa köer. Efter konserten – ta det lugnt. Utpasseringen går snabbare om vi alla visar hänsyn.

MÅSTE JAG PRINTA UT MIN BILJETT?
Nej. Om du har en digital biljett kan den scannas direkt från mobilen – förutsatt att skärmen är hel och ren. Ett tips är att ladda ner biljetten till telefon i förhand och ha biljetten redo redan innan du kommer till entrén

JAG HAR TAPPAR BORT MIN BILJETT!
Logga in hos biljettleverantören Eventim med de uppgifter du använde vid köpet. Där kan du ladda ner din biljett igen.

ÅLDERSGRÄNS
Konserten har en åldersgräns på 13 år.Åldersgränsen är strikt och gäller även barn i målsman sällskap samt spädbarn med hörselkopor. Alla som går på konserten måste vara över 13 år.

VAR LIGGER ENTRÉN TILL KONSERTOMRÅDET?
Huvudentrén till konsertområdet ligger på Dag Hammarskjölds väg, mittemot Uppsala Slott.
Entré för dig med tillgänglighets- och ledsagarbiljett, VIP-biljett och pressackreditering eller annan ackreditering ligger i norra hörnet i korsningen Dag Hammarskjölds väg/Thunbergsvägen.

MAT & DRYCK
Det finns två stora barer på området med öl, cider, vin, alkoholfria alternativ enklare mat som sallad och wraps med vegetariskt alternativ. Det finns även ett tiotal foodtrucks på området.
Det finns öronproppar och regnponchos att köpa på plats.

KAN MAN PARKERA VID OMRÅDET?
Undvik att ta bilen. Vi rekommenderar att ni använder er av kommunala transportmedel för att ta er till Botaniska trädgården.
Botaniska Trädgården ligger centralt i Uppsala och det går bra att både gå och cykla hit. För mer information om kollektiva transportmedel, besök ul.se

FINNS DET SITTPLATS PÅ OMRÅDET?
Det är ståplats på konserten. Om man vill kan man ta med sig en filt och slå sig ned på gräset, detta gäller dock inte området framför scenen.
I övrigt finns inga sittplatser på området annat än ett begränsat antal bänkset längre ner i trädgården att äta vid eller för en stunds vila.
Av säkerhetsskäl får man inte ta med egna stolar eller fällstolar in på konsertområdet.

HUR SER TILLGÄNGLIGHETEN UT?
Rullstolsplats finns på anvisad plats. Priset är samma som för vanlig biljett. Ledsagare medföljer utan kostnad mot uppvisande av ledsagarintyg. Separat tillgänglighetsanpassad entré finns i parkens norra hörn vid Dag Hammarskjölds väg/Thunbergsvägen och separat publikområde som är tillgänglighetsanpassat finns. Det finns även toalett för funktionshindrade på konsertområdet.

TOALETTER
Det finns portabla toaletter och urinoarer på konsertområdet och handikapptoalett vid handikapprampen framför scenen.

SJUKVÅRD
Det finns utbildade sjukvårdare på plats till vänster om scenen samt ambulerande på området.

RÖKNING
Det är rökförbud på hela konsertområdet.

Extrabiljetter släpps onsdag 26:e april kl 10:00

Hej Helsingborg, Uppsala, Lysekil, Piteå, Kalmar, Jönköping, Karlstad, Halmstad, Örebro, Linköping, Stockholm och Oslo! Ser så mycket fram mot att komma till er i sommar. Kommer med kappsäcken full av soul, gnistrande ackord och blänkande dansskor. Räknar ner! ❤️

/Håkan

2022: 4x Ullevi. Extas. Glädje. Allsång. Över 280 000 kärleksfulla människor i publiken.

2023: Magin fortsätter. Från Piteå i norr till Helsingborg i söder – Håkan Hellström åker ut på sin första turné sen 2017.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com