Good Morning Blues

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juni 30, 2021
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 350 sek + service

Svenska Good Morning Blues är kanske ett av världens äldsta ännu verksamma band. Andra, som Rolling Stones och Sven Ingvars, har visserligen hållit på längre, men i Good Morning Blues ingår fortfarande efter 53 år de fyra medlemmar som en gång bildade orkestern.

I Kina är det Getens år, gamle kungen är fortfarande kung, Tage Erlander statsminister och i Munkfors invigs ett nytt köpcentrum. Året är 1967 och i Uppsala bildas Good Morning Blues. Ett foto i salig Bildjournalen visar en kvartett unga män sittandes på varsin öltunna så där lagom nonchalant som sig bör.

De fyra är Jan Wärngren, piano, Björn Sjödin, trummor, Claes Janson, gitarr och sång, och Thomas Lindroth, bas och sång. Namnet på det nya bandet, Good Morning Blues, kom sig av att det var den enda låt som Claes och Thomas kunde tillsammans.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com