Gogol Bordello (US)

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juli 22, 2024
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 450 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Det explosiva bandet Gogol Bordello smälter samman punk, gypsy och folkmusik och är kända för sina intensiva framträdanden som publiken sent glömmer. I sommar kommer bandet till Sverige för en efterlängtad konsert på Parksnäckan i Uppsala den 22 juli. Det vill du inte missa! 

Gogol Bordello är ett energifyllt band som bildades 1999 i New York City och består av 9 medlemmar från länder som Ukraina, Ecuador, Ryssland och Etiopien. Deras musikstil är en spännande blandning av punk, gypsy och folkmusik kryddad med influenser från östeuropeisk kultur – och de har gjort sig kända som ett av de mest spännande och originella banden inom nutida musik.  

Deras genombrottsalbum ”Gypsy Punks: Underdog World Strike” släpptes 2005 och cementerade deras plats som en unik kraft inom den alternativa musikscenen. Sedan dess har bandet fortsatt att leverera framgångsrika låtar och album och deras inflytande sträcker sig långt bortom musikens gränser in i konst och kultur. 

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com