Fröken Elvis

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 08, 2021
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 350 sek + service

Om du tänker dig att du har ett band med dina bästa vänner, ni klickar både musikaliskt och har samma smak för gott fika. Där har du Fröken Elvis!

Allt började med ELVIS PÅ SVENSKA, som också blev namnet på första albumet och föreställningen som släpptes 2015. Elvis låtar, på svenska, arrangerade på egen hand. Musik med humor, värme, lite allvar, och en jädra massa instrument. Konceptet visade sig bli en hit. Bandet lyckades placera sitt debutalbum på försäljningstopplistan i Sverige, slog publikrekord och spelade för utsålda hus i flera år.

2017 släppte Fröken Elvis sitt andra album, Kungen & Vi, för vilket de nominerades för Manifest-priset Årets album kategori visa. Bandet blandar här Elvis med helt egenskrivna låtar, där småstadsromantik och knäckebrödssmulor av svenskt vemod smyger sig in.

Nu är bandet tillbaka med nytt material. Men hur toppar man egentligen Kungen? Jo, med Giganter såklart! Fröken Elvis presenterar Mozart, Bach och Beethoven – på sitt eget vis. Helt nyskrivna svenska texter och arrangemang, och det omisskännliga Fröken Elvis-soundet. Och där giganternas gigant, Elvis, också får plats.

Vintern 2022 släpps skivan – och föreställningen – FRÖKEN ELVIS & GIGANTERNA.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com