Fricky

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

mars 11, 2022
21:00

Köp biljett här!

https://secure.tickster.com/v7cwytpa5bajrc2

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Genom en sällsynt förmåga att ta med lyssnaren på en resa till hans inre, har Fricky lyckats trollbinda en bred publik och kommit att bli en av de mest inflytelserika rösterna för sin generation. Med debutalbumet ”Fricktion”i ryggen gör han sig redo för en vinterturné,som inleds den 28 januari med stopp i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Oslo. Nyheten släpps idag, fredagen den 8 oktober kl. 09:00.

Tidigare i år släpptes det omtalade albumet ”Fricktion”vilket bland annat beskrevs som ”en perfekt popskiva i hiphopens laboratorium” av DN (5/5). En skiva som Fricky själv beskrev började i uppförsbacke, men där han till sist landade på en plats avfullständig frihet i sittskapande.Resultatet visar en artist som reflekterar över sina erfarenheter, som vrider och vänder på sina tankar,där vi kanske för första gången fått chansen att lära känna personen bakom Fricky, Erik Friman.

Som artist, producent, låtskrivare, grafiker har han kunnat skissaupp en idé som är hans egenoch en tydlig tanke om vart han är på väg. Vilket närmast blir en omfattande vinterturné som startar den 28 januari i Karlstad och slutar den 19 mars i Malmö.

KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala