Felicia Takman

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

oktober 25, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Felicia Takmans framfart i den svenska popvärlden har varit svår att missa. Hon har nominerats både till P3 Guld och Grammis som ”Årets Nykomling” för hennes hyllade debutalbum ”Alla gör slut”. Albumet rankades av Jan Gradvall som det femte bästa albumet på svenska under 2021. Han skrev också att Felicia ”kliver med detta album fram som en av Sveriges bästa popartister”.

Tillsammans med sitt band är det nu dags för henne att ge sig ut på vägarna igen, och det kommer bjudas på energi, känslor och medryckande musik i ren Takman-anda!

Efter senaste EP-släppet ”En basic bitch, inget nytt, men fan ändå, ganska snygg” som kom hösten 2022 och som bjöd på ett nytt, experimentellt sound, har vi under året fått ta del av ett flertal singelsläpp som spelats varma på sommarens turnéstopp runtom i landet och som återigen visat att Felicia Takmans personliga texter är en stor del av hennes artisteri. De präglas av efterfestromantik med lekfulla iakttagelser där hon tonsätter det som annars hade passerat som vardagliga bagateller.
Sommaren 2020 debuterade Felicia med singeln ”Ditt Problem” och har under de senaste åren haft flera A-listade singlar på P3, sålt guld med superhiten ”Dunka Dumma Hjärta Dunka” och precis avslutat sin andra sommarturné med spelningar på bland annat Gröna Lund.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com