Eric Bibb

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

april 11, 2024
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 365 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Den legendariske Eric Bibb intar scenen på Katalin i Uppsala igen för en oförglömliga kväll torsdagen den 11 april, 2024!

Eric Bibb grammisnominerad för sitt senaste album ”Ridin”, 3:e gången Eric blir grammisnominerad i blueskategorin i USA, en grammy-nominering som kommer ge avtryck över hela världen.

”Back by popular demand” efter succén senast på Katalin, laddar Eric nu upp för världs-releasen av sitt nya album ”Live At Scala”. Om du hade tur nog att vara en del av den magiska konserten 2022, har du redan spelat en viktig roll i detta musikaliska mästerverk. Om du missade den, ingen fara! Det här är ditt gyllene tillfälle att linda in dig i ett själfullt framträdande av den flerfaldigt prisbelönta blues-trubaduren och hans band.

Boka in datumet i din kalender, sprid ordet till dina vänner och säkra dina biljetter snabbt. Du får även en exklusiv möjlighet att få köpa det nya albumet ”Live At Scala” innan releasen den övriga världen! Showen bjuder inte bara på fantastisk musik, utan är även en hyllning till livet, kärleken, fred och sammanhållning, allt inlindat i värmen från Eric Bibb´s blues.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com