Efterklang (DK)

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

december 10, 2024
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 20 år

De danska skolkompisarna i Efterklang har släppt flertalet hyllade album och dokumentärer sedan starten 2003. Deras experimentella och inkluderande musik blandar pop, indie-rock, post-rock och elektronisk musik på ett innovativt sett och de tre vännerna har under åren blivit som en familj. Nu är medlemmarna Mads Brauer, Casper Clausen and Rasmus Stolberg aktuella med ny musik för första gången sedan 2021 och en ny dokumentär har sett dagens ljus.

Bandet har under hela sin karriär böjt på det traditionella sättet att arbete och i hög utsträckning inkluderat sin publik i den kreativa processen. Allt ifrån att uppmuntra till DIY-visningar av dokumentärerna till att skapa publik-körer under turnéer. Tillsammans-känslan är något som genomsyrar bandets dåtid och nutid och är mer vital än någonsin. För att fira 20-årsjubileet som band och den kommande musiken ger sig nu bandet ut på en omfattande europaturné med fyra svenska stopp.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com