E-Type

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

september 02, 2023
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: från 495 sek + service
Åldersgräns: 3 år

Biljetterna släpps på måndag kl. 10:00! God Jul och välkomna!

E-Type avslutar hela Parksnäckans sommarsäsong 2023 lördagen den 2 september! Efter två succékonserter med fullt band, pyroteknik och stor show 2021 och 2022 på Parksnäckan instiftar vi nu en sommartradition!

E-Type började sin musikkarriär 1991 när han tillsammans med Stakka Bo hade ett band och släppte några singlar utan större framgång. Det var när han som soloartist började jobba med Denniz Pop och Max Martin 1994 som det stora genombrottet kom. ”Set The World On Fire” var singeln som spelades i varenda radio och på varje disco i Sverige. Efter det har E-Type varit en trogen ”hitmaskin” och släppt låtar som ”This Is The Way”, ”Here I Go Again”, ”Russian Lullaby”, ”Paradise”, ”Life”, ”Angels Crying”, ”Campione 2000″… och listan tar inte slut där.

E-type är en av landets mest pålitliga leverantörer av radiohits. Låtar som både fyller klubbarnas dansgolv och drar mängder av åskådare till konserter. På den punkten är det egentligen kanske inte så mycket som ändrats sedan debuten. Det har bara blivit mer.
E-Type var under hösten 2011 med i TV-programmet ”Så mycket bättre”. Det var i samband med den medverkan som han senast släppte ny musik. Bland annat gick han upp på iTunes första plats med sin tolkning av Lalehs låt ”Snö”.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com