Doug Seegers & Eva Eastwood

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juli 11, 2024
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Åldersgräns: 3 år

Detta är en försmak på en oväntad vänskap med musikalisk magi:
Country legenden Doug Seegers och rockabilly drottningen Eva Eastwood samarbetar på nytt album och gör en unik konsert på Parksnäckan i sommar inför kommande höstturné.

Doug Seegers gripande sånger och genuina berättelser har rört miljontals hjärtan världen över. Efter en tuff start på livet, där han var hemlös fram till 2014, tog hans karriär fart efter att ha upptäckts av Jill Johnson. Sedan dess har han vunnit publikens hjärtan med sin traditionella countrymusik och ärliga berättarkonst.
Eva Eastwood är en ikon inom svensk rockabilly och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Hon har gjort sig känd för sin energi, uttrycksfulla röst och unika musikaliska stil.

Samarbetet mellan Seegers och Eastwood kom till stånd genom en ömsesidig respekt och beundran för varandras musik. Albumet, som släpps av Ninetone Records hösten 2024, bjuder på en oemotståndlig blandning av countryns själfullhet och rockabillyns energi. Duons unika röster smälter samman i gripande duetter och svängig rockabilly, och resultatet är en musikalisk resa som tar dig från Nashvilles bakgator till Sveriges 50-tals dansbanor. I ett unikt samarbete till hösten släpper de ett album och ger sig ut på en omfattande turné runt om i Sverige. Konserten på Parksnäckan är en förfest som en upptakt till vad som komma skall!

”Jag är så glad att samarbeta med Eva på detta album. Hennes energi och talang är inspirerande, och jag tror att vi har skapat något riktigt speciellt.” – Doug Seegers

”Att arbeta med Doug har varit en ren glädje. Han är en sann legend, och hans passion för musiken är smittsam. Jag kan inte bärga mig för att dela detta album med världen.” – Ewa Eastwood

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com