Britta Persson – Kul i Parken

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juli 10, 2023
14:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Fri Entré men måste boka biljett.
Åldersgräns: ingen

GRAMMISBELÖNAD FAMILJESHOW!
Skivan « Folk – Dikt och toner om personer«  har kallats klassiker sen dag ett och fick kritiker och inte minst föräldrar att utbrista: »Äntligen!« Albumet tog emot Manifests pris som »Årets barnskiva« och Britta blev dessutom nominerad av SKAP som »Årets kompositör.« När Grammis valde att slopa barnkategorin, kontrade P1 Kultur i en krönika om barnkulturens status: »

Britta Perssons skiva är årets album alla kategorier.«

Britta Persson och hennes band framför albumet »Folk – Dikt och toner om personer« med texter av Lisen och Emma Adbåge. Det handlar om att vara människa. Hur det är att vara en Tyst person, om att Trösthandla, om någon som gör allt rätt och heter Susette. Det mest uppmärksammade spåret på skivan heter Det finaste och handlar om den som själv sjunger. På albumet är det Amanda Bergman, Petter Winnberg, Nino Ramsby, Kristofer Åström och Sibille Attar som gör det, på konserterna är det publiken som stämmer upp i allsång. Och när budskapet letat sig in till precis alla är konserten slut. Mission completed.

Britta Persson – Sång, gitarr

Johannes Borgström – Bas, sång

Sara Wilson – Gitarr, klaviatur, sång

Nino Keller – Trummor, slagverk, sång

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com