Bonafide

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

november 18, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 250 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Med sitt sjunde album ”Are You Listening” besöker Bonafide Katalin för första gången!

Bandet bildades i Malmö 2006 av sångaren och gitarristen Pontus Snibb. Uppdraget: att spela hårdrock som den ska spelas, trogen sina rötter i den elektriska bluesen och tidig R&B.
Bonafide blev direkt upplockade på konserter med Deep Purple, Europe, Status Quo, Y&T, The Quireboys på mängder av arenor och teatrar. Deras låt ”Fill Your Head With Rock” utsågs av Classic Rock Magazine till en av 2011 års bästa låtar. De har sedan dess turnerat många varv runt Europa och gång på gång hyllats för den omisskänneliga energi och sound som levereras på scen.

På ”Are You Listening” har Bonafide än en gång jobbat med demonproducenten Chips Kiesbye (Hellacopters, Sahara Hotnights, Sator), precis som vid deras tidigare mest hyllade skiva ”Somethings Dripping”. Skivan innehåller även en duett på skånska, ”Snacket”, ihop med Nisse Hellberg.

”Det känns inte som att det här bandet har pågått över ett och ett halvt decennium. På det första albumet skrev och spelade jag in allt själv och min enda ambition var att få ut skivan. Många medlemmar har kommit och gått genom åren och det har varit en jäkla tur. Jag är stolt över att Bonafide fortfarande är här och rockar!”
– Pontus Snibb

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com