Barnkalasfestival | Kul i parken

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

juni 26, 2023
14:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 26 juni 2023
Biljettpris: 249 sek + service
Dörrar: 13:00
På scen: 14:00 – 15:00 (15:00 – 17:00 Meet & Greet)
Slut: 17:00
Åldersgräns: ingen

BARNKALASARTISTERNA
2023 Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirerad familjeshow.

Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som. En blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små.

MAMMA MU & KRÅKAN
En minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien.
(Längd ca. 10 min)

SJUNG MED PETTSSON & FINDUS
En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.
(Längd ca. 20 min)

DANIEL KANE
Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.
(Längd ca. 20 min)

ANNIKA HERLITZ
Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show.
(Längd ca. 20 min)

Barnkalasfestivalen arrangeras med stöd från Kulturrådet

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com