Andy and the Rockets

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

april 29, 2023
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 250 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Andy and the Rockets har under ett drygt decennium genom idogt turnerande byggt upp en stor organsik fan- och lyssnarskara som resulterat i hundratals spelningar ute i landet och över tio miljoner streams.

Redan från start har bandet kombinerat nutidens rocksound med mer klassisk Rock’n’Roll där man hämtat inspiration från den bluesbaserade rocken, och på senare tid influerats mer och mer av tyngre rockband som exempelvis Foo Fighters och Volbeat. Detta speglas inte minst i Andy and the Rockets senaste release ”GHOST TOWN”.

Med på albumet finns singeln The Day Our Music Died med vilken Andy and the Rockets vann P4 Nästa. Något som lett till att låten under hösten 2022 blev en av de mest spelade hos Sveriges Radio med flera veckor på Svensktoppen.

Genom åren har Andy and the Rockets blivit ett givet namn på såväl krogar och festivaler som i folkparkerna. Men oavsett om man står på de stora festivalscenerna eller på trånga och svettiga klubbar är det showen och publiken som står i fokus. Att ge publiken sin bästa kväll i livet är alltid målet! Live är Andy and the Rockets högljutt och svettigt men också snyggt, välproducerat och äkta.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com