Ana Diaz

Spelplats

Katalin, Uppsala

Datum

november 18, 2021
20:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns: 20 år

Känsla må vara ett utslitet ord när det kommer till musik, men ibland måste manbara. Som med Ana Diaz. Artisten som skrev hits åt storheter som Britney Spears, Jennifer Lopez och Zara Larsson innan hon bestämde sig för att kliva ut i rampljuset. Något som visade sig vara ett fantastiskt beslut. Diaz visade att hon,förutom att vara en melodimakare i världsklass,också besitter enalldelessällsynt förmåga att hantera ord.En sjungen poesi som placerar lyssnaren så nära att det nästan bränns när Ana Diaz balanserar mellan sorg och tröst; mellan dyster diskbänksrealism och helande hoppfullhet.

Efter att släppt den förkrossande vackra singeln ’100’ 2019 kom till slut debutalbumet ’Tröst och vatten’ 2020. En skiva som, förutom att älskas av fans såväl som kritiker, nyligen belönades med två Grammisar –en för ’Årets Pop’ och en för ’Årets Textförfattare’. Ana Diaz deltog också i den senaste upplagan av ’Så Mycket Bättre’ där hon gjorde stor succé som såväl tolkare somkompositör. I höst beger hon sig ut på en efterlängtad Sverigeturné!Inför en sittande publik kommer Ana Diazatt bjuda på enexklusiv, intim show präglad av hennes självklara melodier och hudnära berättelser.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com