10CC (UK)

Spelplats

Parksnäckan, Uppsala

Datum

augusti 16, 2023
19:00

Dela Event

När du köper en biljett till en konsert som arrangeras av KALIBER är dina biljettpengar låsta tills dess att konserten genomförts. Allt för att du som konsertbesökare ska känna dig trygg att köpa biljetter till KALIBERs arrangemang.

Biljettpris: 495 sek inkl. service
Åldersgräns: 3 år

Det brittiska rockbandet 10cc har precis besökt Sverige för utsålda och bejublade konserter i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nu står det klart att 10cc återvänder till Sverige i sommar för en exklusiv konsert på Uppsalas lummiga sommarscen Parksnäckan onsdag den 16 augusti. 

10cc fick sitt genombrott under 70-talet. Med dess musikaliska passion och tekniska skicklighet har gruppen skapat ett låtarkiv som både fängslar och fascinerar på samma gång. 

Gruppen ligger bakom låtar som ”I’m Not In Love”, ”DreadlockHoliday”, ”The Things We Do For Love”, “Art For Art’s Sake”, “The Wall Street Shuffle” och “Rubber Bullets” – för att bara nämna några. 

10cc är ett av de mest inflytelserika och uppfinningsrika banden genom tiderna och under sin karriär har de samlat på sig en hängiven skara fans över hela världen. 

I sommar ser vi 10cc på Parksnäckan mitt i centrala Uppsala och Stadsparken för en exklusiv utomhuskonsert med alla klassikerna i bagaget.

KLBR Live Entertainment AB, BOX 1905, 751 49 Uppsala
E-post: info@klbrlive.com